ZAFER BOUW

Projecten

Dhr. en Mevr. van der Vet uit Den Haag :
“In 2009 kochten wij een appartement uit de jaren ’60 dat nog volledig in de oorspronkelijke staat was en volledig moest worden gerenoveerd en gemoderniseerd. Alles moest worden aangepakt: badkamer, toilet, keuken, muren, binnendeuren en kozijnen, elektra, waterleidingen, vloeren. Uiteindelijk zijn we bij ZAFER BOUW terecht gekomen en daar hebben we nog geen moment spijt van gehad. Het werk is echt fantastisch uitgevoerd en volledig naar onze wensen. Er was altijd een goed overleg, alle afspraken werden prima nagekomen en er werd goed naar ons geluisterd.”

Dhr. Paauw uit Rijnsburg :
“Wij hadden last van schimmelplekken in de badkamer en hebben van alles geprobeerd om er vanaf te komen. Via vrienden werden wij geattendeerd op ZAFER BOUW. Zij hebben de muren ingesmeerd met een aantal lagen coating en opnieuw geschilderd met een hoogwaardige muurverf. Het resultaat; een prachtige badkamer en verlost van de schimmel. Over ZAFER BOUW zijn wij zo tevreden dat we ook buitenschilderwerk door hen hebben laten doen.”

Fam. Louhenapessy uit Baarn :
“Het antieke plafond (met stukadoorsversiering en nog met een “stro-vulling”!) en de muren van de benedenverdieping van onze halfvrijstaande villa-woning (begin vorige eeuw) in het centrum van Baarn moesten in 2008 hoog nodig worden gerenoveerd. Via familie van ons in Den Haag zijn we in contact gebracht met ZAFER BOUW. Evenals onze familie hebben we daar beslist geen spijt van gekregen. ZAFER BOUW heeft alles uitstekend  gerenoveerd: het plafond en de muren zien er weer als nieuw uit. We hebben daarom in 2014 het buitenschilderwerk en het opknappen van de houten vloer van de woonkamer weer door ZAFER BOUW laten uitvoeren."

Dhr. en Mevr. Vlemmings uit Den Haag/Wassenaar
“Ons appartement in Den Haag, Mariahoeve, had de keuken, WC en badkamer nog in de oorspronkelijke staat van 1960 en bovendien hadden we een ernstige lekkage gehad. ZAFER BOUW heeft in 2009 het geheel gerenoveerd (volledig nieuwe keuken, badkamer en WC) en daarbij elektra, gas en waterleidingen vervangen en de elektrische boiler verplaatst. Tevens is waterschade aan vloer en wanden hersteld en alles opnieuw geschilderd. Vooral het tegelwerk is met veel zorg gedaan. ZAFER BOUW heeft dit geheel gedurende onze afwezigheid in het buitenland afgewikkeld en wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Wij waren dermate tevreden over het resultaat, dat we ZAFER BOUW na aankoop van een tachtigerjaren huis (Wassenaar) in 2010/2011 weer hebben ingeschakeld: alle schilderwerk is keurig vernieuwd (binnen alle deuren, kozijnen, aluminium puien, wanden en plafonds en buiten alle dakranden en balkons). Verder is op een aantal plaatsen stucwerk en behang opnieuw aangebracht. Een deel van het werk is tijdens onze afwezigheid met een krappe deadline uitgevoerd vóór we verhuisden en we hebben de ervaring dat ZAFER BOUW met zorg aflevert wat ze beloven.”

Fam. Esveld uit Loosduinen :
“Onze eengezinswoning uit de zestiger jaren was in 2009 weer toe aan een flinke opknapbeurt van al het houtwerk aan de buitenzijde (zowel reparaties als schilderen). De schilder die dit altijd  uitstekend en trouw in het verleden had gedaan was echter gestopt  met zijn bedrijf (met pensioen). Door hem zijn we doorverwezen naar ZAFER BOUW . Hij heeft ons dit bedrijf nadrukkelijk positief aanbevolen en zag ZAFER BOUW als zijn opvolger in het leveren van kwaliteit en service. Hij had niets overdreven. Wij waren dermate tevreden over het resultaat, dat we ZAFER BOUW een half jaar later een vervolgopdracht hebben gegeven voor het  binnenonderhoud (houtwerk schilderen w.o. de totale trap en schilderen van muren-plafond van de hal en het trappenhuis). Ook dit is weer uitstekend gedaan. Gezien onze uitstekende ervaringen hebben we al het houtwerk aan de buitenzijde opnieuw in 2014 een opknapbeurt door ZAFER BOUW laten geven. Over ZAFER BOUW zijn wij zo tevreden dat we ook in de toekomst dit bedrijf zeker weer zullen inschakelen: betrouwbaar en kwaliteit!”

Familie Brizee uit Leidschendam:
“Onze toilet zat er al van het begin van de bouw in en was ondertussen 22 jaar oud. We hadden zoiets van, wat moet je daar nu mee? Nadat we met ZAFER BOUW hadden gesproken was dat idee gauw ingevuld. Van een saaie kleine wc hebben we nu een schitterende toilet waar we trots op zijn. ZAFER BOUW had leuke ideeën, die erin verwerkt zijn. Vooral het nieuwe plafond en de spiegel vonden we erg leuk. Het tegelwerk was oorspronkelijk wit maar ZAFER BOUW raadde ons een zwarte achterkant aan achter het toilet, wat de ruimte groter doet lijken. De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd en ook veel voorbereidingen werden ons uit handen genomen zodat we rustig naar ons werk konden gaan. Dit bedrijf is echt een aanrader als u iets aan uw huis wilt laten doen. Wij vonden het zeker voor herhaling vatbaar. Zo hebben we ZAFER BOUW in 2014 in onze slaapkemer naar volle tevredenheid een openhaard met alle toebehoren en verbouwing laten installeren.”

Dhr. en Mevr. Welters uit Berckel Rodenrijs :
“Via een collega hoorden wij van ZAFER BOUW . Dit bedrijf  heeftin 2010 bij ons diverse kluswerkzaamheden uitgevoerd waaronder het volledig renoveren van toilet, badkamer, garderobe en trappenhuis. Daarnaast heeft ZAFER BOUW het binnen- en buitenwerk geschilderd. Onze trots is de wijnkelder waar ZAFER BOUW in prachtig schoonmetselwerk rekken heeft gemetseld. de kroon op dit werk is de glazen deur naar de wijnkelder toe. Wij hebben in ZAFER BOUW een zeer betrouwbare en netjes werkende vakman gevonden die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Jaarlijks laten we daarom ons huis voortaan door ZAFER BOUW onderhouden, zowel binnen als buiten.”

Mevr. H. uit Den Haag :
“Bij één van onze medebewoners in ons appartementengebouw (uit de jaren zestig) zagen wij dat de oorspronkelijke  houten raamkozijnen werden verwijderd en dat er kunststofkozijnen met hoogrendement isolatieglas (HR++) werden geplaatst in hun appartement. Dit bleek door ZAFER BOUW te gebeuren. Nadat wij het eindresultaat bij hen mochten bekijken (alles netjes uitgevoerd en mooi afgewerkt) hebben wij in 2011 besloten om ZAFER BOUW dit ook bij ons appartement te laten uitvoeren. Wij zitten er nu  net zo ‘warmpjes’ bij als onze buren en zijn ook zeer tevreden over de kwaliteit van het eindresultaat.”

M. Langeveld, Leiden
Schilderen en repareren buitenzijde woning: verrotte en slechte delen grondig gerepareerd of vervangen. Verflagen en kit nauwkeurig aangebracht, waardoor optimale bescherming tegen schade door water. Kunstzinnige afwerking van het geheel. De buren en de vele voorbijgangers reageren verrast. Hoe kan het  zo mooi geworden zijn .....! !

Commerciële club, Javastraat, Den Haag
Schilderwerk van het totale interieur van de sociëteit van de Club naar volle tevredenheid door ZAFER BOUW uitgevoerd.

H. M.J. Delwel, Hoofddorp

De binnenzijde van onze vorige woning in Den Haag is door ZAFER BOUW keurig geschilderd.  Wij waren dermate tevreden over het resultaat, dat we ZAFER BOUW een vervolgopdracht hebben gegeven voor onze nieuwe woning in Hoofddorp: badkamer renoveren, delen muur en deuropeningen verplaatsen, stukadoren, behang vervangen, schilderen binnenzijde woning. Deze werkzaamheden zijn evenals de vorige keer weer prima, in goed overleg en volgens afspraak uitgevoerd.

R. Koekkoek, Den Haag
We hebben ZAFER BOUW in het verleden in ons appartement in Mariahoeve (eind jaren zestig) diverse renovatie werkzaamheden laten uitvoeren. Onze ervaring: uitstekende kwaliteit en betrouwbaar. Na aankoop van onze bovenwoning in het Benoordenhout waren we er daarom zeker van om weer ZAFER BOUW in te schakelen voor de totale renovatie en verbouwing van de binnenzijde van de woning van 3 etages: badkamer, keuken, wijzigingen in indeling woning, stukadoren, schilderen, klassieke deuren repareren en plaatsen, afwerking,  enz. “We zijn weer zeer tevreden over het eindresultaat.”

Zorgvilla's Nova Zembla Zorg, Oegstgeest
Gelet op positieve ervaringe in 2013/2014 vragen wij vanaf 2014 ook regelmatig ZAFER BOUW voor het uitvoeren van diverse onderhouds- en renavatiewerkzaamheden aan de zorgvilla's.

H. van Biemen, Oegstgeest
Bij meerdere bewoners in onze woonwijk heeft ZAFER BOUW naar volle tevredenheid het buitenonderhoud van de woningen uitgevoerd: uitstekende kwaliteit en zeer betrouwbaar. Naar aanleiding daarvan hebben wij ZAFER BOUW gevraagd om voor ons huis, in overleg met ons, een meerjaren onderhoudsshema op te stellen. Nadat wij dit samen hadden doorgesproken is de eerste fase in 2014 uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en kijken uit naar een langjarige samenwerking voor het onderhoud van onze woning.